Woezik Zaterdag 1 geeft EMM Randwijk geen kans

Foto:

Op verzoek van Woezik was de wedstrijd EMM Randwijk 1–Woezik 1 verzet naar donderdagavond 20.00 uur. Het was droog en veld 2, waar nog een paar verse lijnen getrokken moesten worden van de scheidsrechter en waar verlichting aanwezig was, lag er prima bij in Randwijk. Het werd een Woezik-show.

Woezik liet EMM Randwijk direct zien wat het van plan was; de laatste wedstrijd in het debuutseizoen met 3 punten afsluiten. Woezik startte de wedstrijd prima en Daymen Schippers gaf al snel een waarschuwingssignaal af al ging zijn eerste schot rakelings over. Een diepe bal op Fabian Flier liet de keeper van EMM weinig keus dan een overtreding te maken en nam de gele kaart er voor in ontvangst. De hieruit volgende vrije trap, die Daymen Schippers mocht nemen, verdween via een EMM speler in het doel 0-1. EMM probeerde vooral met een diepe bal de spitsen te bereiken maar Melvin Fleuren was goed op zijn hoede. Woezik bleef de bal goed rond spelen en uit een verre inworp van Robin Kersten op Daan van Schijndel maakte EMM een overtreding door vol in de rug te lopen, de hieruit volgende vrije trap schoot Daymen Schippers onberispelijk in 0-2. Woezik creëerde vervolgens veel kansen maar Soerin Ammersingh, Wessel Verkooijen en wederom Daymen Schippers kregen de bal niet in het doel. Dat lukte Jesper Hendriks wel die uit een strakke voorzet de 0-3 binnen schoot. Kort voor rust omzeilde Wessel Verkooijen de buitenspelval en dit buitenkansje werd afgerond met een schitterende boogbal over de keeper 0-4.

In de 2e helft verving Kevin Kersten de licht geblesseerde Tom van Perlo en ging Woezik verder met goed combinatiespel en het zoeken van de ruimtes. Daymen Schippers draaide zich goed vrij uit een kort genomen corner door Wessel Verkooijen en schoot de bal onhoudbaar in de uiterste hoek, 0-5. Trainer Sjaak Hendriks wisselde vervolgens Fabian Flier en Soerin Ammersingh voor Martijn Tersmette en debutant in Woezik Zaterdag 1 Jorn Evers. EMM zakte steeds verder in en creëerde weinig. Een snelle combinatie gaf Jorn Evers direct een kans en die liet hij zich niet ontnemen en gaf direct zijn visitekaartje af 0-6. Woezik speelde meer en meer vooruit en hierdoor ontstond er een uitval van EMM. De betreffende speler stond weliswaar buitenspel maar de scheidsrechter liet doorspelen, 1-6. Veel maakte het allemaal niet uit want Woezik was veruit de bovenliggende partij in Randwijk. Kort voor het einde was het weer Jorn Evers die scoorde, uit een goede individuele actie in het strafschopgebied bepaalde hij de eindstand op 1-7.
EMM Randwijk was geen partij voor Woezi. Woezik speelde fris, aanvallend en creëerde vele kansen. De eindstand van 1-7 was zelfs nog aan de lage kant.

Opstelling Woezik:
Melvin Fleuren, Jesper Hendriks, Robin Kersten, Sam Rossen, Daymen Schippers, Tom van Perlo, Daan van Schijndel, Soerin Ammersingh, Wessel Verkooijen, Fabian Flier, Bryan Schippers.
Wisselspelers:
Martijn Tersmette, Kevin Kersten, Jorn Evers.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen