Wandelingen voor mantelzorgers in de gemeente Wijchen

Mary van der Linde verzorgt met haar bedrijf Happiness in Progress (www.happinessinprogress.nl) en samen met welzijnsorganisaties wandelingen voor mantelzorgers in o.a. de gemeenten Wijchen, Nijmegen, Druten en Beuningen. Het doel is mantelzorgers samen een fijne, gezellige ochtend in de natuur te bezorgen; een ochtend die energie oplevert.

In samenwerking met MeerVoormekaar Wijchen start Mary vanaf maandag 11 juni  een nieuwe serie maandelijkse wandelingen voor mantelzorgers uit Wijchen, Niftrik, Batenburg, Hernen, Bergharen, Leur, Balgoij, en Alverna.  Tijdens de wandelingen is er ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en gevoelens rond het zorgen en natuurlijk ook voor een luchtig gesprek.

Mary nodigt u van harte uit voor de wandelingen op maandag 11 juni (Bullenkamp), dinsdag 17 juli (Bergharen), woensdag 15 augustus (Balgoij), en donderdag 20 september (Hernen).

Deelnemers worden om 10.00 uur buiten met koffie/thee en koek of gebak ontvangen. Na een voorstelrondje start de wandeling die ongeveer anderhalf uur duurt. Rond 12.30 uur is men terug op de plaats waar men is gestart. Eigen bijdrage voor mantelzorgers uit de gemeente Wijchen: € 4,50. Wilt u de flyer met volledige informatie ontvangen, zich aanmelden of heeft u een vraag, neemt u dan contact op met Mary via [email protected] of 06-1804 1346.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen