27 juni: Netwerken op Open Coffee Wijchen

Foto: HDV Productions

Op woensdag 27 juni vanaf 9.00 uur Bij Edison aan de Edisonstraat 1 in Wijchen vindt de laatste Open Coffee Wijchen voor de zomervakantie plaats. Er is deze keer geen spreker en daardoor des te meer tijd voor de ondernemers om met elkaar in gesprek te gaan.

Netwerkvraag
Wat is je volgende stap in de ontwikkeling van je bedrijf? Of van jezelf? Soms weet je het even niet. En dan is het belangrijk om een goede vraag te kunnen stellen aan mensen, die je daar eventueel bij kunnen helpen.

Het belangrijkste is: wat heb jij nodig om een volgende stap te kunnen zetten? Of waarbij zou je tips van anderen kunnen ontvangen om je doelen te halen? Bedenk een vraag die je verder kan helpen met het behalen van je doel. Een goede vraag begint meestal met HOE of WAT. Bijvoorbeeld “Hoe kan ik de serviceverlening van mijn restaurantpersoneel op een simpele manier verbeteren?” “Wat kan ik (tijdens de zomervakantie) doen aan Social Media Marketing?”

Belangrijk is dat je vraag specifiek is; de suggesties die je dan ontvangt zijn dan ook meestal meer bruikbaar. Hopelijk hebben jullie een paar mooie vragen. We horen ze graag en wie weet is er iemand die je kan helpen met je volgende stap.

Na de Zomer
Tijdens de eerste Open Coffee na de zomervakantie, op woensdag 29 augustus, wordt er weer een Minibeurs georganiseerd. Tijdens de Minibeurs zijn er meerdere bedrijven, die zich presenteren. Zij betalen gezamenlijk de koffie. Deze bijeenkomst is altijd goed bezocht en het is een mooie manier om je bedrijf onder de aandacht te brengen.

Er is al wat belangstelling maar als je interesse hebt stuur dan even een mail: [email protected].

Daarnaast is er natuurlijk er weer volop ruimte om te netwerken en kennis te maken met elkaar.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen