Patrick Nederkoorn in de Huiskamer van ‘t Mozaïek in Wijchen

Foto: Tom Cornelissen

Het Huiskamerseizoen wordt geopend door niemand minder dan cabaretier Patrick Nederkoorn. Inmiddels veel te zien op festivals en tv met Zomaargasten. In de Huiskamer try-out hij echter zijn nieuwe show Ik betreur de ophef. Een absolute aanrader voor iedereen die liefhebber is van politiek, die politicus is en mensen die politiek haten. Iedereen dus!

Op aanstekelijke wijze vertelt Patrick Nederkoorn over zijn verleden als gemeenteraadslid. Wat bezielde hem? Welke verwerpelijke standpunten heeft hij verdedigd? Wat liep er zo grandioos mis? En met wie belandde hij in de bezemkast? Ik betreur de ophef is een grappig en pijnlijk inkijkje in een wereld van valse beloftes en oprechte leugens.

“Een gedreven, energieke verteller. (…) Nederkoorn laat zien dat hij een cabaretier is om rekening mee te gaan houden”, schreef NRC Handelsblad over zijn vorige programma. De Volkskrant schreef hierover: “Met sterke grappen (…) zet Nederkoorn een vet uitroepteken achter de kwalificatie ‘groot talent’” en gaf vier sterren aan deze voor een Neerlands Hoop genomineerde voorstelling.

Bekijk de trailer

Alle gegevens van deze voorstelling op een rijtje:
Datum: 3 oktober 2018
Tijd: 20.15 uur
Locatie: Huiskamer
Artiest: Patrick Nederkoorn
Voorstelling: Ik betreur de ophef
Genre: cabaret
Prijs: €  13,50 (inclusief garderobe en koffie/thee)

Er zijn nog kaarten te boeken via www.mozaiekwijchen.nl of (024) 6450455.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen