First Stop van Noort adviseert winterbanden!!

Het is nog geen winter. Maar dat is geen reden om geen winterbanden te nemen. En met evt. sneeuw in het vooruitzicht is het zeker geen overbodige luxe. Daarom adviseert Sven van Noort, eigenaar van First Stop van Noort, winterbanden.

De winterband is ook in Nederland met zijn vrij zachte winters en vlakke wegen de veiligste band, want ook bij droge wegen en temperaturen van 7 graden of lager staan winterbanden eerder stil en hebben een betere grip dan zomerbanden. Dit komt doordat het rubber van zomerbanden beneden deze temperatuur te hard wordt en de grip verliest, winterbanden blijven flexibel en behouden hun grip.

Ook in de komende maanden blijft de kans op sneeuw en dus gladde wegen aanwezig. U wilt toch niet in de slip raken en dat uw auto schade oploopt?

“Ik adviseer daarom ook altijd winterbanden voor automobilisten die zeer regelmatig op weg zijn en op hun auto moeten kunnen vertrouwen. Voor wie met de auto op wintersport gaat zijn winterbanden een must. Ik moet iedereen afraden om met een auto met zomerbanden de weg op te gaan op dagen dat er sneeuw of ijs ligt, of verwacht wordt,” aldus de bandenspecialist Sven van Noort, eigenaar van First Stop van Noort aan de Nieuweweg in Wijchen, tel. 024-737 0057.

First Stop van Noort voert alle A-merken zoals Vredestein, Bridegstone of Michelin.

auto-first-stop

 

Reacties