De Grote Reptielenshow in Theater ‘t Mozaïek in Wijchen

Foto: Sterrin copy

Leuk, spannend, interactief en leerzaam voor kinderen én volwassenen. Dat is De Grote Reptielenshow. Een absolute aanrader voor alle gezinnen die houden van Freek Vonk. Op zondag 11 november organiseert Theater ’t Mozaïek in Wijchen deze voorstelling mét extra activiteiten in de Huiskamer, i.s.m. Yoast en de Bibliotheek Wijchen.

Tijdens het educatieve programma De Grote Reptielenshow nemen reptielenexpert Romilly van den Bergh en ecoloog Sterrin Smalbrugge de bezoekers mee in de bijzondere wereld van de reptielen. Van een kleine hagedis tot een levensechte cobra, ze vertellen er alles over, ondersteund met film- en videomateriaal. Tijdens de show komen bezoekers live oog in oog te staan met vier tot vijf fenomenale reptielen, zoals de (konings)cobra,M adagaskar boa, Afrikaanse dwergkrokodil en de blauwtonghagedis.

Na een reeks uitverkochte optredens in 2017, haar deelname aan RTL Late Night, het jeugdprogramma De Buitendienst en haar interview in Chantal Janzens &C, is Sterrin Smalbrugge een groeiende bekendheid.

Trailer

Alle gegevens van deze voorstelling op een rijtje:
Datum: 11 november 2018
Tijd: 14.30 uur
Locatie: Theater
Artiest: Romilly van den Bergh en Sterrin Smalbrugge
Genre: familievoorstelling (6+)
Prijs: €  14,50 (inclusief garderobe en koffie/thee/ranja)

Kaarten zijn te boeken via www.mozaiekwijchen.nl of (024) 6450455.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen