10 jaar wereldtapas Het Verlangen. Tijd voor een feestje!

Foto: wijchen.nieuws.nl

10 jaar alweer is Wereldtapas Het Verlangen een begrip in Wijchen, tijd dus voor een feestje. De hele maand november viert zij haar 10-jarig bestaan.

Wereldtapas Het Verlangen is de plek om uitgebreid te tafelen, de plek om af te spreken met familie, de plek om bij te kletsen met vriendinnen, de plek om samen heerlijke tapas te delen. Iedereen voelt zich direct thuis bij het Verlangen. Zes avonden in de week staat er een keukenteam en gezellig bedienend personeel klaar om het iedereen naar de zin te maken. 

Lotte Reijnders; bedrijfsleidster bij Het Verlangen: “We pakken dit jubileum groots aan, want de hele maand november kunt u op de dinsdag-, woensdag- en donderdagavond een avondvullend tapas verrassingsmenu komen eten met € 10 korting. In plaats van € 26 betaalt u nu maar € 16 per persoon. We zetten op deze manier ons avondvullend tapasmenu, speciaal samengesteld door onze koks, nog even extra in het zonnetje.”

“Door de wereldse twist die het Verlangen aan de menukaart geeft worden de koks uitgedaagd om steeds weer met verschillende kooktechnieken te werken. En zo weten we het al 10 jaar lang interessant te houden voor onze gasten én onze koks!” vertelt Lotte met een grote lach.

Wist u dat?

… wij zes dagen in de week open zijn: van dinsdag tot en met zondag

… wij ook catering verzorgen. Leuk voor op een verjaardag, bruiloftsviering of bedrijfsfeest

… wij ook een eigen website hebben: www.verlangenwijchen.nl en een facebookpagina met leuke acties: https://www.facebook.com/verlangenwijchen/

….wij cadeaukaarten verkopen om een etentje cadeau te kunnen doen. De waarde is naar keuze en ook  geldig bij De Leurse Hof, Restaurant Vesta en Meneer Smit

…wij ook maandelijks wisselende gerechtjes hebben. Deze staan op het krijtbord in ons restaurant

…je niet een maar twee gerechtjes per ronde kiest. Ze zijn hierop aangepast en zo kan je 2x zoveel proeven

…je met een allergie ook altijd bij ons welkom bent! Geef dit wel eventjes door, dan houden wij hier rekening mee in de keuken.

… rundvleespuntjes een van onze favoriete gerechten is. Deze staan al bijna 10 jaar op de kaart.

…ons restaurant een vrolijke, kleurrijke inrichting heeft.

Kom eens binnen kijken en laat u verrassen!

Wereldtapas Het Verlangen is gevestigd aan de Kasteellaan 41A in Wijchen. 

Reacties