Family Surprise geeft Wijchenaren die het financieel zwaar hebben een leuke activiteit

Foto: Family Surprise

Family Surprise is een kleine groep Wijchense ondernemers die naast ondernemen ook graag sociaal maatschappelijk van betekenis wil zijn. Zij hebben een initiatief ontwikkeld voor de aankomende decembermaand. Zij willen families met kinderen die woonachtig zijn in de gemeente Wijchen en die het financieel erg zwaar hebben een leuke activiteit aanbieden in de decembermaand.

De initiatiefnemers, Patrick Sewalt, Jos Kersten, Harold Hendriks, Patricia van Woezik en Roland Visser, hebben inmiddels al contact gehad met de voedselbank Wijchen. Daar hebben ze afgelopen vrijdag een brief bij de voedselkrat toegevoegd. Naar aanleiding van deze brief bij de voedselbank en redactionele artikelen op deze website en in de Wegwijs kunnen mensen zich opgeven en krijgen dan (mits er zich niet teveel mensen melden want dan moeten ze gaan loten) een leuke activiteit voor het hele gezin in de decembermaand in Wijchen aangeboden.

De activiteiten zijn:

  • Lunch of diner bij Brownies en Downies
  • Verzorgd avondje bioscoop (met drankje)
  • Verzorgd schaatsplezier (kaartjes, schaatshuur en drankje/hapje)

Wij doen dit niet voor commercieel gewin maar gewoon om wat leuks te doen voor een aantal Wijchenaren. Wat wij wel belangrijk vinden dat de juiste doelgroep reageert, dus echt mensen die anders in december niet mee kunnen doen aan één van dergelijke activiteiten,” aldus Roland Visser. “Wanneer dit jaar goed verloopt, willen wij de activiteit volgend jaar in een Stichting gaan organiseren.”

Een aanmeldformulier kan men aanvragen via [email protected]. Het volledige ingevulde aanmeldformulier moet voor 28 november per e-mail ([email protected]) of per post (Family Surprise, Zomertaling 131-16, 6601 DW Wijchen) geretourneerd worden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen