Theatercollege met veel humor in Theater ’t Mozaïek in Wijchen

Foto: Henri Vos

Op de seizoenspresentatie kreeg het publiek al een klein voorproefje van de heren van Mens2 die psychologische kennis gepassioneerd brengen met veel humor in een theatraal jasje. Op donderdag 29 november krijgt iedereen de kans om meer te leren over het omgaan met (moeilijke) familieleden. Heel handig nu de feestdagen eraan komen!

Een theatercollege in kerstsferen met een schoonmoeder in de hoofdrol,  kan dat eigenlijk wel? Wat doen we deze kerst met (schoon-)moeder en hoe vertellen we het haar? Als het hierop aankomt kennen we grofweg twee soorten mensen. Zij die met de deur in huis vallen en zij die er gezellig onduidelijk omheen draaien. Welke ben jij? En kan het ook anders?

In deze humorvolle theatrale lezing laten Jeroen Stek en Ton Kemp zien hoe je met de schoonmoedertechniek veel misverstanden voorkomt. Gebaseerd op onderzoek aan de universiteit van Harvard. Dus neem je (schoon)moeder mee of die nukkige schoonzus, irritante neef of nonchalante zwager. Iedereen steekt hier iets van op!

Trailer

Alle gegevens van deze voorstelling op een rijtje:
Datum: 29 november 2018
Tijd: 20.15 uur
Locatie: Theater
Artiest: Mens2 (Jeroen Stek en Ton Kemp)
Voorstelling: Aan tafel met je schoonmoeder
Genre: theatercollege
Prijs: €  17,50 (inclusief garderobe en drankje)

Voor deze show in Theater ’t Mozaïek zijn nog kaarten te boeken via www.mozaiekwijchen.nl of (024) 6450455.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen