Marij & Kornelis in de Huiskamer van ’t Mozaïek in Wijchen

Foto: Marcel Bonte fotografie

Een muzikaal cabaretprogramma vol humor en ontroering, maar vooral een feest der herkenning. De input van een man en die van een vrouw… leidt dat tot inspirerende inzichten, tot mooie momenten of vooral tot wrijving? En dat in Wijchen.

Op vrijdag 7 december is de Huiskamer voor de zangeres die in de Lievekamp in Oss volle zalen trekt: Marij van den Boom. Samen met Kornelis maakte ze een prachtig programma dat tijdens de seizoenspresentatie al kort te bewonderen was. In de Huiskamer is beperkt plek, maar er zijn nu nog kaarten te boeken via www.mozaiekwijchen.nl of (024) 6450455.

Marij van den Boom is in Brabant een veelgevraagd zangeres, Kornelis is haar vaste gitarist. Deze voorstelling maakten ze echt samen en het plezier spat er vanaf! Over Marij schreef De Gelderlander: “Van den Boom intrigeert door pakkende luisterliedjes en recht voor zijn raap teksten die rechtstreeks uit haar vrouwenhart komen. Ze toont hierbij haar zangkunsten en acteertalent, waarbij een prachtig sprekende lichaamstaal opvalt.”

Trailer

Alle gegevens van deze voorstelling op een rijtje:
Datum: 7 december 2018
Tijd: 20.15 uur
Locatie: Huiskamer
Artiest: Marij van den Boom en Kornelis Lievense
Voorstelling: Wrijving (want wrijving geeft glans)
Genre: muziek
Prijs: €  13,50 (inclusief garderobe en koffie/thee)

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen