Melissa Gijssen deelt 260 Sint cadeaus uit voor de minima in Wijchen en Nijmegen

Foto:

Initiatiefneemster Melissa Gijssen heeft een besloten Facebook pagina opgezet voor de minima in Wijchen en Nijmegen genaamd “Geen cent te makken Nijmegen/Wijchen e.o”. Voor het Sinterklaas feest heeft Melissa maar liefst  260 cadeautjes aan de minimagroep kunnen uitdelen voor mensen in Wijchen en Nijmegen. Dit door de goede giften van de vele donateurs.

Facebook pagina “Geen cent te makken Nijmegen/Wijchen e.o” is in het leven geroepen door Melissa Gijsen voor de minima in Nijmegen en sinds 1 jaar ook in Wijchen. De pagina is bedoelt écht voor de mensen die in een bijstandsuitkering of in een bewindvoering zitten. Ook voor mensen die nét teveel verdienen om in aanmerking voor hulp komen, kunnen ook aankloppen.

Melissa Gijssen woont sinds 1 jaar in Wijchen, daarvoor in Nijmegen waar zij Geen cent te makken Nijmegen/Wijchen e.o heeft opgezet. Door het netwerk dat Melissa in Nijmegen heeft opgebouwd was het na de verhuizing naar Wijchen belangrijk om een nieuwe afhaalpunt te realiseren in Nijmegen. Nu is het uitgebreid en zijn er 2 afhaalpunten in Wijchen en Nijmegen.

In het verleden is er nog wel eens misbruik van gemaakt en daarom worden de aanvragers gescreend om in aanmerking te komen, er moet aangetoond worden dat zij ook daadwerkelijk in de minima of bewindvoering zitten.

Donateurs doneren verschillende 2e hands goede producten denk aan b.v. speelgoed, huisraad, kleding, schoenen, levensmiddelen, verzorgingsproducten maar ook geschenksets. Witgoed en grote meubels kunnen niet ingeleverd worden i.v.m. opslagruimte.

De aanvragen voor een product gaat met loting via http://www.naamloten.nl en er zijn 2 vaste ophaaldagen en tijdstippen voor de uitgelote om de producten op te halen.

Bij “Geen cent te makken Nijmegen/Wijchen e.o”  kan er het hele jaar door voor hulp aangeklopt worden. Een mooi initiatief om de mensen die het financieel minder hebben toch een steuntje in de rug te geven.

Voor meer informatie kunt u mailen naar: [email protected] 

Reacties

article
84919
Melissa Gijssen deelt 260 Sint cadeaus uit voor de minima in Wijchen en Nijmegen
Initiatiefneemster Melissa Gijssen heeft een besloten Facebook pagina opgezet voor de minima in Wijchen en
https://wijchen.nieuws.nl/nieuws/20181130/melissa-gijsen-deelt-260-sint-cadeaus-minima-wijchen-en-nijmegen/
2018-11-30T19:08:04+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/379/2018/11/30190727/Melissa-Gijssen-00.jpg
Melissa Gijsen, wijchen
Nieuws