Nieuwjaarsreceptie AWC. Sportief gezond, financieel iets minder

Foto:

De nieuwe voorzitter van AWC, Jan Dijkmans, wilde van de nieuwjaarsreceptie geen Algemene ledenvergadering maken, maar moest toch wel kwijt dat het financieel gezien toch niet helemaal goed gaat met AWC. Sportief gezien gaat het het juist erg goed.

Voor voorzitter Dijkmans was het de eerste keer dat hij de aanwezigen tijdens de nieuwjaarstoespraak mocht toespreken. Dijkmans begon positief aan zijn toespraak met het noemen van de kampioenen van het afgelopen jaar en natuurlijk de promotie van het vlaggenschip, AWC 1, naar de Hoofdklasse, waar ze het ook nog eens verrassend goed doen.
Natuurlijk vroeg hij ook een moment stilte voor hen die ons ontvallen zijn het afgelopen jaren.

Daarna moest hij toch kwijt dat AWC er financieel niet goed voor staat. Er zijn enige financiële tegenvallers boven tafel gekomen waardoor de liquiditeit onder druk staat. Echter, zo gaf Dijkmans aan, is men al volop bezig om alles inzichtelijk te maken en een reddingsplan op te stellen en gaf hij aan er alle vertrouwen in te hebben dat het opgelost gaat worden.

Ook dit jaar waren er weer jubilarissen, namelijk Win Beijer en Joke Thoonen. Beiden al ruim 50 jaar AWC’er in hart en nieren. Aan voorzitter Dijkmans de eer om aan beiden het AWC-speldje uit te reiken.

Hierna was er nog gelegenheid tot het nuttigen van een hapje en een drankje. En hier werd volop gebruik van gemaakt. 

Reacties

article
86482
Nieuwjaarsreceptie AWC. Sportief gezond, financieel iets minder
De nieuwe voorzitter van AWC, Jan Dijkmans, wilde van de nieuwjaarsreceptie geen Algemene ledenvergadering maken,
https://wijchen.nieuws.nl/nieuws/20190107/nieuwjaarsreceptie-awc-sportief-gezond-financieel-iets-minder/
2019-01-07T11:45:44+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/379/2019/01/07114219/Nieuwjaarsreceptie-2019-01.jpg
Nieuws