Arie Albers nieuwe Hertog van ’t Vênnegat in jubileumjaar C.V. de Berendonckers

Foto: Joyce Gorden

In een volle zaal de Markies is Arie Albers zaterdagavond 19 januari onthuld als nieuwe Hertog van ’t Vênnegat! Hertog Arie heeft de eer om in een wel heel bijzonder jaar de scepter over alle Alvernezen te zwaaien. Carnavalsvereniging de Berendonckers viert dit jaar namelijk hun 44-jarig carnavalsjubileum, waarbij Arie al praktisch vanaf het begin betrokken bij is! Heel erg speciaal dus!

Middels een spannende onthulling waarbij 5 grote rode brievenbussen met alle post van de afgelopen 44 jaar op het podium getild werden, met daarbij ook de ‘sollicitaties’ voor de nieuwe Hertoggroep, werden Hertog Arie en zijn gevolg, bestaande uit adjudanten Fons Evers en John Gordon, en pages Rosie Gerrits en Sharon Derks onthuld! Onder de klanken van het lijflied ‘Ome Arie’ van Leon Klaus werd direct een lange polonaise ingezet en bleef het nog lang gezellig!

Naast Arie zijn ook de adjudanten geen onbekenden voor de Berendonckers! Fons was zelf vele jaren lid en tevens de 4e President en zwaaide de scepter van 2004 tot 2008, terwijl John ook verscheidene jaren lid is geweest van de vereniging, en tegenwoordig de huisfotograaf is. En ook de pages Rosie en Sharon houden zeker van een (carnavals)feestje en zijn lid van vriendengroep “Nim dr ‘n poar”. Allemaal weten ze dus hoe het is om er een groot feest van te maken en zullen dat vast en zeker ook gaan doen!

Houd verder de website www.berendonckers.nl en Facebook pagina goed in de gaten om op de hoogte te blijven over alles rondom Hertog Arie, het 44-jarig jubileumfeest (23 en 24 februari 2019) en de aankomende Carnaval!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen