VVD Wijchen wil duidelijkheid over onderhandelingen met Waalzorg over de huisvesting aan de Graafseweg

Foto:

Wessel Krale heeft, namens de fractie van VVD, schriftelijke vragen aan het college van de gemeente Wijchen gesteld over “de onderhandelingen met Waalzorg over de huisvesting aan de Graafseweg op Alverna”. De schriftelijke vragen zijn naar aanleiding van de brief aan het College die Waalzorg aan de gemeenteraad heeft verstrekt.

Naar aanleiding van een brief die op 16 januari 2019 door Waalzorg aan de gemeenteraad verstrekt is blijkt dat de onderhandelingen, in ieder geval voor Waalzorg, niet naar tevredenheid verlopen. Er vinden onderhandelingen plaats tussen de gemeente en Waalzorg met betrekking tot huisvesting aan de Graafseweg op Alverna. De Wijchense VVD vindt het onduidelijk wat de werkelijke status is van de onderhandelingen.

VVD heeft daarom de volgende vragen gesteld aan het college:

  1. Wat is de daadwerkelijke status van de onderhandelingen tussen de gemeente en Waalzorg inzake het perceel aan de Graafseweg 615-617?
  2. Is het college van oordeel dat het wenselijk is om aan de betreffende locatie aan de Graafseweg (nog meer) zorg(locaties) te realiseren dan er nu zijn?
  3. Corresponderen deze ontwikkelingen met het Dorpsontwikkelingsplan (DOP) voor Alverna?
  4. Wat zijn de plannen voor de bestaande zorglocaties van Waalzorg in Alverna?
  5. Zijn de inwoners van Alverna reeds betrokken bij de plannen voor de eventuele huisvesting van Waalzorg aan de Graafseweg in Alverna?
  6. Wat zou er naar mening van het college nodig zijn om het perceel geschikt te maken voor nieuwbouw?
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen