Vijf Wijchense restaurants strijden om titel “leukste restaurant”

Vijf Wijchense restaurants doen mee met “verkiezing leukste restaurant”. Vanaf 28 januari tot en met 13 maart kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriete restaurant in Nederland. Op maandag 15 april 2019 vindt de Award Uitreiking van de Verkiezing van het Leukste Restaurant plaats.

In de gemeente Wijchen doen tot nu toe 5 restaurants mee voor de titel leukste restaurant: Néos Athene, De Markies, Restaurant Samen, Zaal 4 en Brownies & Downies. Wilt u op uw favorieten restaurant stemmen dit kunt u doen via https://www.restaurantverkiezing.nl Restaurants kunnen zich nog inschrijven tot 1 maart 2019.

Restaurants maken kans op een Award voor de meeste stemmen en een Award voor de hoogste waardering. Hetzelfde restaurant kan natuurlijk ook beide titels winnen. Er zijn minimaal 30 stemmen nodig om een Award te winnen.

De provincie winnaar wordt bepaald op basis van de combinatie tussen het aantal stemmen en de gemiddelde waardering. De landelijke winnaar wordt bepaald op basis van de combinatie tussen het aantal stemmen en de gemiddelde waardering.

De winnaars van de provincie en landelijke worden gehuldigd door Miss Nederland Rahima Dirkse. De presentatie is in handen van niemand minder dan Kim Kötter. Deze editie is er gekozen om restaurants vooral hun titel met hun hele team te laten vieren.

Als stemmer maak je daarbij ook nog kans op mooie prijzen: Meet & Greet met Miss Nederland tijdens het Award Festival op 15 april 2019. Een luxe hotelovernachting voor 2 personen en een wellnessdag voor 2 personen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen