Rotary Pubquiz binnen drie weken volgeboekt

Foto: Archief Rotary Pubquiz

De deadline voor aanmelding was 25 januari maar tien dagen eerder is de tweede Rotary Pubquiz 2019 al volgeboekt met 44 tafels van zes personen. Op 14 februari aanstaande vindt dit evenement ten bate van drie goede doelen plaats in zaal Sterrebosch in Wijchen. Vorig jaar bracht de Pubquiz € 6.000 op voor goede doelen.

Dit jaar zijn de goede doelen Odensehuis (www.animivivere.nl), Casey Troy Foundation (www.caseytroyfoundation.nl) en Woondroom Wijchen (www.woondroomwijchen.nl).

Diverse ondernemers hebben een of meer tafels gesponsord of een financiële bijdrage gegeven in ruil voor naamsvermelding. Ook de familie Sanders van zaal Sterrebosch draagt bij in de sponsoring. Bovendien helpen leden van de Rotaryclub in de bediening, waardoor kosten bespaard worden. Op deze manier kan ook dit jaar weer een substantieel bedrag aan de drie goede doelen worden geschonken.

Rotary is een serviceorganisatie. Mannen en vrouwen uit diverse beroepsgroepen verenigd in lokale clubs hebben allemaal dezelfde intentie: individueel en collectief service verlenen aan derden. Dit doen zij door het organiseren van fundraising en ‘handen uit de mouwen’ projecten waarmee vervolgens goede doelen en initiatieven op sociaal en cultureel gebied worden ondersteund.

Reacties

article
88000
Rotary Pubquiz binnen drie weken volgeboekt
De deadline voor aanmelding was 25 januari maar tien dagen eerder is de tweede Rotary
https://wijchen.nieuws.nl/nieuws/20190205/rotary-pubquiz-binnen-drie-weken-volgeboekt/
2019-02-05T08:15:57+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/379/2019/02/05071741/Rotaru-Pubquiz-2018.jpg
Rotary Pubquiz, Rotary Wijchen, Rotaryclub Wijchen
Nieuws