Groots jubileumfeest 44-jarig bestaan Carnavalsvereniging de Berendonckers

Foto: Carnavalsvereniging de Berendonckers

Nog anderhalve week en dan barst een groot feest los op Alverna! Carnavalsvereniging de Berendonckers viert dan haar 44-jarig jubileum in de verwarmde feesttent naast De Markies! Deze mijlpaal laten ze natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Het belooft een geweldig feestweekend te worden met Hertog Arie voorop, die zelf medeoprichter van de Berendonckers en dus ook al 44 jaar lid is!

De jubileumviering start op zaterdag 23 februari met een spetterende feestavond onder muzikale leiding van Orkest Summerland en een optreden van de Gebroeders Rossig! 100% feestgarantie dus! De avond begint om 20:11 uur en de toegang is GRATIS.

Zondagmiddag 24 februari vindt een feestelijke receptie plaats, waar ze samen met alle Alvernezen en andere Carnavalisten willen proosten op de carnavalsvereniging. Met een foto-expositie zal worden teruggekeken op alle hoogte- en dieptepunten uit de afgelopen 44 jaar Carnaval op Alverna! Ook zal deze middag de “Tijl Uilenspiegel” (de hoogste onderscheiding van de Berendonckers) worden uitgereikt aan een persoon of groep mensen die veel voor Alverna betekenen of betekend hebben! DJ Jos Wessels zorgt voor een gezellig muziekje en ook voor de kinderen zal een en ander georganiseerd worden. Zo kunnen zij zich laten schminken en is er een tekenhoek! Geen redenen dus om thuis te blijven! De middag begint om 13:11 uur en ook nu is de toegang weer GRATIS.
Carnavalsvereniging de Berendonckers
Zij hopen dat vele Alvernezen en andere Carnavalisten het 44-jarig jubileum met ons mee komen vieren! U komt toch ook?!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen