Workshop ‘Doe meer met je video opnames’ in Bibliotheek Wijchen

Foto: wijchen.nieuws.nl

Ken je dat? Reizen en veel video opnames maken. Of de ontwikkelingen van de kinderen of kleinkinderen filmen. En vervolgens belanden deze opnames in de kast en doe je er eigenlijk niks meer mee. Dat is jammer, toch? Doe daarom meer met je video opnames. Maak er een mooi visueel verhaal van, en deel het! Hoe? Dat leer je in twee lessen tijdens deze workshop.

Tijdens deze workshop wordt er ingegaan op de basisvaardigheden van video montage. Leren door te doen. Onder begeleiding van professioneel videomaker Marc van Kampen, ga je zelf op je eigen laptop aan de slag. De workshop is op zaterdag 16 en 30 maart van 11.00 tot 12.30 uur in de Bibliotheek Wijchen en kost € 25,-. Aanmelden kan via bibliotheek-wijchen.nl/videobewerking

Hoe beïnvloed montage jouw manier van filmen? Welke stappen moet je zetten om tot een degelijke montage te komen? Diverse tips en trucs worden je aangereikt. Op je laptop moet het programma Movie Maker staan. Is dit nog niet geval, dan kan je dit installeren. De link en de benodigde informatie hiervoor wordt door Marc naar je toe gestuurd, nadat je je hebt aangemeld.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen