RepairCafeWijchen zoekt een nieuwe computerexpert

Foto: wijchen.nieuws.nl

Fred gaat, wie komt? Eén van de computermannen, Fred Seinen, stopt als vrijwilliger voor het Repaircafewijchen. Zij zoeken nu een nieuwe computerman/computervrouw.

Fred heeft ruim vier jaar naar volle tevredenheid van vele bezoekers zijn kennis en kunde ingezet op het werkstation computers. Fred is een man van weinig woorden en groot in zijn daden. Menige eigenaar van een laptop of computer heeft hij geholpen zijn of haar apparaat weer aan de praat te krijgen. Fred heeft het echter te druk met nieuwe activiteiten en dus moet hij, zoals hij het zelf zegt, keuzes maken.

Door het vertrek van Fred is er een vacature op het werkstation computers. Ze zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger (v/m) die ervaring heeft met het oplossen van softwareproblemen en die niet bang is een laptop open te schroeven om te bekijken of de storing door defecte hardware wordt veroorzaakt. Je staat er niet alleen voor want op het werkstation werken nu drie mannen, Ron, Ali en Hussein, die hulpvaardig zijn naar bezoekers én collega’s.

Heb je interesse? Mail dat door naar [email protected]. Dan ben je zaterdag 2 maart van harte welkom om te komen kijken, om kennis te maken met deze drie mannen die je meer kunnen vertellen over hun activiteiten op het werkstation computers

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen