Woezik weet niet te winnen van Prinses Irene

Tegen laagvlieger Prinses Irene, zij staan op de laatste plaats, wist sc Woezik niet te overtuigen. Het werd een teleurstellend 1-1 gelijkspel.

Prinse Irene begon sterk aan de wedstrijd en wist na 9 minuten al op een 0-1 voorsprong te komen. Woezik kon hier in de eerste helft niets tegenover zetten en 0-1 was dus ook de ruststand.

Na rust een iets fanatieker Woezik met Jesse Vreman en Björn Arts nieuw in in de ploeg. Na een overtreding in het strafschopgebied op Patrick Heesakkers mocht Jesse Vreman de strafschop binnen schieten. Maar kenmerkend voor dit seizoen voor sc Woezik, miste Vreman en bleef het 0-1. Prinses Irene kreeg in de 55e minuut nog een goede kans op de o-2, maar de paal voorkwam erger voor sc Woezik.

Bram van Summeren kwam hierna nog voor Patrick Heesakkers en sc Woezik kreeg legio kansen. Het leek echter opnieuw tegen een nederlaag op te lopen. Gelukkig was Stijn Rambach wel scherp en hij wist de verdiende gelijkmaker te scoren.