90’s-Night met Coldplay-tribute in Theater ’t Mozaïek in Wijchen

Foto: thescientists1

De geweldige combi van een tribute-band met DJ André zorgt iedere keer weer voor een topfeest in ’t Mozaïek. Zaterdag 16 maart is het podium voor The Sciëntists, een relatief nieuwe en jonge Coldplay-tribute uit Nederland, waar theatercoördinator Nancy van Nuland blij door verrast werd.

Het enthousiasme knalde werkelijk van het podium af!  Tickets zijn nog te boeken via www.mozaiekwijchen.nl of (024) 6450455.

De gepassioneerde topmuzikanten van Coldplay-tributeband The Sciëntists nemen je mee in hun enthousiasme voor deze fantastische band. Met speels gemak zetten ze de specifieke Coldplay-sound en –feel perfect neer. Wereldhits als Sky Full Of Stars, Clocks, Yellow , Viva La Vida, The Sciëntist, Fix You, Paradise en Adventure Of A Lifetime wisselen ze af met de beste nummers van Coldplays debuutalbum Parachutes tot aan het huidige album A Head Full Of Dreams. Met een dynamische podiumpresentatie zorgt The Sciëntists voor de ultieme Coldplay-ervaring.

In de Huiskamer vult dj André de gevarieerde nummers van Coldplay aan met de grootste hits uit de 90’s. Van toppers uit de dance-scene via wat iconische grunge naar britpop-klassiekers. Lekker uit je dak tijdens deze afterparty.

Trailer

Alle gegevens van deze voorstelling op een rijtje:
Datum: 16 maart 2019
Tijd: 20.15 uur
Locatie: Theater en na afloop in de Huiskamer
Artiest: Coldplay-tribute en dj André
Voorstelling: 90’s-night
Bijzonder: staconcert met afterparty door dj André
Genre: staconcert
Prijs: €  12,50 (inclusief garderobe)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen