Restaurant Vesta- alweer 5 jaar Eindeloos Genieten!

Foto:

Restaurant Vesta viert in de maand maart haar 5-jarig bestaan.

Heb jij zin in:

  • avondvullend uit eten
  • supervriendelijke bediening en service
  • goedlachse bediening
  • uitstekende prijs- kwaliteitverhouding
  • creativiteit en ruime keuze in vis, vlees en vegetarische gerechten
  • fijne ambiance en sfeer

Kom dan naar Vesta in Nederasselt en vier het feest met ons mee!!

Vaste prijs
Vesta staat voor Eindeloos Genieten van kleine gerechtjes. Dat zorgt voor variatie en dat voor een vaste prijs. De gast bepaalt zelf het aantal rondes. Het is echt een hele avond uit en genieten met familie, vrienden, collega’s of samen met je geliefde.

Vintage interieur
Vesta’s interieur is in vintage stijl. Je hebt een geweldig uitzicht op de Graafse brug.  Vesta betekent Romeinse godin van het haardvuur. In feite is Vesta het haardvuur zelf, en vandaar was zij ook godin van het huiselijke welzijn.

Fantastische acties
De hele maand maart staat in het teken van 5 jaar Vesta. Gasten krijgen een polaroidfoto van hun gezelschap mee als presentje. Door in te checken op Facebook maken gasten op 5, 15 & 25 maart kans op vijf hele leuke prijzen. Aan het einde van de maand verloot Restaurant Vesta over alle ‘check-ins’ een overnachting met ontbijt in een hotel naar keuze!! Ook krijgen alle gasten een kortingskaartje waarmee 5 maanden lang (april t/m augustus) 5 euro korting per persoon wordt verkregen op de totale rekening! Als dat geen feestje is……

Het enige wat je hoeft te doen om van al deze geweldige acties te profiteren is in de maand maart te komen eten bij Vesta!

Wanneer kom jij eindeloos genieten van onze huiselijkheid en heerlijke gerechtjes?

Restaurant Vesta, Eindsestraat 7 in Nederasselt. 024-6222366 / www.restaurantvesta.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen