Lekkere koffie op de Open Coffee Wijchen

Foto: Archief HDV Productions

Woensdag 27 februari was alweer de tweede open coffee van dit jaar. En deze keer met een hele speciale gasten. De heren Maarten en Stefan van Ricoh Document Center Nijmegen.

Zij namen deze ochtend de honneurs waar voor eigenaar Branko Grodijk die was opgehouden in het buitenland. Branko zou vertellen over zijn ondernemerschap en zijn nieuwste bedrijf waar Maarten een belangrijk aandeel in heeft; Café Y Más.
Maarten en Stefan vertelden vol passie over het ontstaan van dit koffiebedrijf. Na het zoveelste slappe bakkie koffie was Branco er klaar mee, tijd voor echt goede koffie. En zo geschiedde. Maarten kreeg de opdracht om een koffiebedrijf op te tuigen. En laat maar weten wanneer je hulp nodig hebt. Volgens Stefan typerend voor het ondernemerschap van Branko, ga je gang en we zien wel of het lukt. En niet zonder succes. Want er staat een mooie lijn aan koffiemachines, een op en top service apparaat en natuurlijk het belangrijkste de heerlijke koffie zelf. 

Vanzelfsprekend hadden de heren voor deze Open Coffee zelf de koffie meegenomen. Ben je ondernemer en wil je ook proeven?
Kom dan op woensdag 27 maart naar de Open Coffee. Het thema van deze keer is ‘Durf te Vragen’. 

Foto’s door Dick Vogelzang (HDV Productions). Bekijk HIER nog meer foto’s.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen