Lezing en Zuid-Koreaanse film in De Schakel in Wijchen

Donderdag 14 maart geeft ds. Drost een lezing over ‘Gelijke Beloning’. In de week erna op dinsdag 19 maart wordt de Zuid-Koreaanse film ‘Spring, Summer, Fall, Winter….. and Spring’ gedraaid in De Schakel in Wijchen.

Lezing ‘Gelijke beloning’ door ds. Drost
Meestal is het ongelijk verdeeld in de wereld, en dat is altijd zo geweest. ‘Gelijke beloning’ wordt overal gepropageerd.
Nu komt ds. Jan Willem Drost, voormalig predikant te Druten, naar De Schakel met een lastig verhaal: De arbeiders in de wijngaard krijgen na een uur of na een dag werken allemaal hetzelfde loon uitbetaald. Hoezo, eerlijk?
Een ontdekkingstocht om ons aan de hand van teksten uit de Talmoed een beter beeld te vormen. Entree gratis, een vrijwillige bijdrage is welkom.
De Schakel, Pius XII- straat 85, Wijchen
donderdag 14 maart, aanvang 20.00 uur
Info | ds. Jan Willem Drost, [email protected].

Zuid-Koreaanse film
‘Spring, Summer, Fall, Winter….. and Spring’ is een film van de Zuid-Koreaanse regisseur Kim Ki-Duk.
Twee monniken delen een kluizenaarshutje dat op een meertje drijft, midden tussen de bergen: een Boeddhistische meester en zijn jongere leerling. De komst van een knappe jonge vrouw dreigt de relatie tussen de twee mannen te verstoren, want de hormoonhuishouding van de jonge monnik raakt danig verstoord. De vier seizoenen sluiten aan op het leven van de mens: geboorte, groei en verval.
Entree is gratis, een vrijwillige bijdrage is welkom.
De Schakel, Pius XII-straat 85, Wijchen
dinsdag 19 maart, aanvang 19.30 uur
Info Connie Visser, [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen