Samen Quizzen in de huiskamer van Wijchen met Soamen op ‘n Benkske

Foto:

Komt u gezellig een quiz spelen? “Soamen op ’n Benkske” organiseert op zondagmiddag 7 april a.s. een gezellige middagactiviteit voor ouderen die behoefte hebben aan meer sociale contacten. Ze gaan een echte Pub-Quiz houden, dat is een vraag-antwoord spel dat in groepen wordt gespeeld.

Samen Quizzen wordt gehouden in de huiskamer van ’t Mozaïek. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Nico Meijerink en Josee van der Mark. Voor een drankje en een hapje wordt gezorgd. Mocht u, als oudere, behoefte hebben aan een gezellige
middag en meer sociale contacten dan kunt u zich nog aanmelden.

“Soamen op ’n Benkske” zet zich in voor de inwoners van de gemeente Wijchen die een beperkt sociaal netwerk hebben. Dat doen zij door gezellige en terugkerende activiteiten te organiseren. Tijdens de activiteiten van de werkgroep ligt de nadruk op gezelligheid en ontmoeten. Door de programmering voelen mensen zich thuis en op hun gemak.

Deze Quizmiddag is op 7 april van 14.00 tot 17.00 uur en zal voor de deelnemers gratis zijn. De middag wordt financieel mogelijk gemaakt door de Curiosa markt Wijchen. Voor meer informatie of aanmelding kunt u mailen naar [email protected] en als u niet kunt mailen dan kunt u bellen naar 06-12790539.

Soamen op ’n Benkske kan activiteiten gratis mogelijk maken door financiële bijdragen of sponsoring. Weet U sponsors of wilt U financieel bijdragen aan volgende activiteiten dan kunt u ons benaderen via het genoemde email adres.

Reacties

article
89026
Samen Quizzen in de huiskamer van Wijchen met Soamen op ‘n Benkske
Komt u gezellig een quiz spelen? “Soamen op ’n Benkske” organiseert op zondagmiddag 7 april
https://wijchen.nieuws.nl/nieuws/20190313/samen-quizzen-in-de-huiskamer-van-wijchen-met-soamen-op-n-benkske/
2019-03-13T09:01:31+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/379/2018/11/28192307/Soamen-op-%E2%80%99n-Benkske-281118.jpg
De Huiskamer Wijchen, Huiskamer van Wijchen, Soamen op ’n Benkske, wijchen
Nieuws