Wijchense Lakshmi in Theater ’t Mozaïek in Wijchen

Foto: KB Fotografie

Lakshmi is een groot talent en wist in korte tijd veel indruk te maken in de Nederlandse muziekscene met haar pop-noir muziek. Na veel shows in poppodia en op festivals debuteert ze nu met een ongekende hoeveelheid voorstellingen in het theater. Natuurlijk ook in ons theater want Laskhmi is geboren en getogen in Wijchen! De recensies zijn fantastisch, Lakshmi weet het publiek echt mee te nemen naar haar wereld en dat maakt deze avond een onvergetelijke beleving.

Lakshmi biedt ook graag anderen kansen, net als Theater ’t Mozaïek met Pro Podium en daarom zijn er voorafgaand aan haar show in de Huiskamer diverse singer-songwriters te zien en horen. Wie weet staan deze talenten over een aantal jaar ook wel met hun theatershow op het podium.

Lakshmi’s voorstelling is een modern  en zeer persoonlijk verhaal. Over soms de held zijn maar vooral ook de antiheld, de underdogpositie waar je trots op bent maar stiekem toch altijd verlangt naar erkenning. Ze is gefascineerd door het constant sterke verlangen om perfect te zijn, tegelijkertijd betoverd door alles wat kraakt en schuurt.

Trailer

Alle gegevens van deze voorstelling op een rijtje:
Datum: 28 maart 2019
Tijd: 20.15 uur
Aanvang voorprogramma: 19.30 uur
Locatie: Theater / Voorprogramma in Huiskamer
Artiest: Lakshmi
Voorstelling: Adem
Genre: muziek
Prijs: €  19,50 (inclusief garderobe en drankje)

Er zijn nog kaarten te boeken voor haar show op donderdag 28 maart via www.mozaiekwijchen.nl of (024) 6450455.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen