Tributeshow Michael Jackson in ’t Mozaïek in Wijchen

Foto: IMI_Persfoto

Ga mee op reis door het enorme repertoire van The King Of Pop. Een tributeshow uit bewondering en met groot respect voor de muziek van Michael Jackson. Muzikaal indrukwekkend – mede doordat IMI gebruik maakt van originele begeleidingsbanden én een complete live-band meeneemt. Uniek voor onze staconcerten: IMI neemt zelfs dansers mee! Dat maakt dit concert op zaterdag 6 april helemaal compleet. Er zijn nog kaarten te boeken via www.mozaiekwijchen.nl of (024) 6450455.

IMI maakte op jonge leeftijd al indruk als Michael Jackson tijdens soundmixshows en talentenjachten en ook als zanger van de R&B formatie Mainfact waarmee hij door Europa tourde. Hij werd echter landelijk pas echt bekend als ‘de Nederlandse Michael Jackson’ na zijn deelname aan het RTL4 programma My name is Michael.

Natuurlijk sluit DJ André ook dit staconcert af met de grootste dansklassiekers en de swingendste hits uit de 80’s. Bij de laatste afterparty van dit seizoen gaan gegarandeerd de voetjes van de vloer. Dat is DJ André wel toevertrouwd en zijn fanschare wordt steeds groter!

Trailer

Alle gegevens van deze voorstelling op een rijtje:
Datum: 6 april 2019
Tijd: 20.15 uur
Locatie: Theater en na afloop in de Huiskamer
Artiest: Michael Jackson-tribute IMI & Band en DJ André
Voorstelling: 80’s-night
Bijzonder: staconcert met afterparty door DJ André
Genre: staconcert
Prijs: €  12,50 (inclusief garderobe)

Er zijn nog kaarten te boeken via www.mozaiekwijchen.nl of (024) 6450455.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen