Forse nederlaag sc Woezik tegen Best Vooruit

Woezik moest het thuis opnemen tegen Best Vooruit. Na het gelijke spel vorige week tegen koploper Juliana was er veel vertrouwen. Het werd echter een deceptie.

Het begin van de wedstrijd was voor Best Vooruit, maar na een half uur spelen kwam Woezik beter in de wedstrijd. Het was echter Best Vooruit dat in de 35e minuut wist te scoren, 0-1. In de 40e minuut wist Best Vooruit de score, na een mooi opgezette aanval, te verdubbelen, 0-2. Woezik speelde prima maar wist zichzelf niet met een doelpunt te belonen.

Na rust eenzelfde spelbeeld. Woezik startte goed aan de tweede helft. Een foutje van doelman Skverer, die de bal door de benen liet glippen, bracht Best Vooruit op een 0-3 voorsprong. Woezik probeerde via wissels het tij nog te keren, maar het mocht niet meer baten. Best Vooruit wist zelfs nog uit te lopen naar 0-5.

De kansenverhouding was 8-5 in het voordeel van Woezik, de stand echter 0-5 in het voordeel van Best Vooruit.

Zondag 31 maart heeft sc Woezik vrij. Zondag 7 april speelt men een uitwedstrijd tegen Nemelaer.

Foto’s door Theo Teuwsen.Bekijk HIER nog meer foto’s.