Drie nieuwe locaties Talis on tour in Wijchen

Foto: Talis

Sinds februari houdt Talis op verschillende locaties in Wijchen spreekuur en komen ze langs met onze bus onder het mom ‘Talis on tour’. Huurders zijn van harte welkom voor een kop koffie en een goed gesprek!

Heeft u een leuk idee voor uw wijk? Wilt u weten of uw huis aangepast kan worden als u ouder wordt? Heeft u vragen over wat ze eigenlijk doen met uw huur? Of wilt u over iets anders in gesprek met Talis? U kunt natuurlijk altijd bellen of een afspraak maken. Maar u kunt ook zonder afspraak langskomen op een van de spreekuren. Of waai even aan als ze ergens met onze bus staan.

Er zijn 3 nieuwe data en tijden bekend. Ze staan op 26 maart bij de Oase (Alverna), op 2 april bij Rivo Torto en op 9 april bij Portiuncula.

Huurders uit de omgeving kunnen dan tussen 10.00 en 12.00 uur langskomen en al hun vragen stellen, bijvoorbeeld over onderhoud, dienstverlening of leefbaarheid in de wijk. Eigenlijk is alles bespreekbaar. Gewoon even kennis maken met de wijkbeheerder kan ook.

Op www.talis.nl staan ook alle andere spreekuurlocaties en tijden. U kunt ook contact opnemen met Talis via (024) 352 39 11 en [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen