Veel antwoorden tijdens “Durf te vragen” op Open Coffee Wijchen

Foto: HDV Productions

Hoe gaaf is het als je een ondernemersvraag hebt die je aan ruim 20 ondernemers kunt stellen. Dat is waar het tijdens deze editie van de Open Coffee Wijchen om te doen was; “Durf te vragen”. Al om 9.00 uur stonden de ondernemers te trappelen om hun ondernemersvraag te stellen. Om vervolgens veel antwoorden geschreven op een post-it, vaak met toelichting mee naar huis te kunnen nemen.

Zo ging Miranda Verlaan naar huis met antwoorden op de vraag hoe vier ik mijn 10 jarig jubileum van mijn bedrijf Bewust Balans. En heeft Dory veel tips gekregen over de promotie van haar boek ‘de weg van kanker’. Maar ook Anita van Rossen van Saar en Mélanie Rijs hebben deze Durf te vragen als zeer succesvol ervaren. En we weten nu al dat we het najaar weer een Durf te vragen zullen organiseren. 

Maar nu eerst de volgende bijeenkomst op woensdag 24 april. Deze keer weer de traditionele Minibeurs. Een prachtige gelegenheid om je bedrijf uitgebreid voor te stellen aan de bezoekers van de Open Coffee. Heb je interesse meld je dan aan, http://opencoffeewijchen.nl/mini-beurs/

Nagenieten van meer foto’s van de Durf te vragen bijeenkomst? Bekijk foto’s van Dick Vogelzang HDV Producions en klik HIER.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen