Britt Dekker in Wijchen tijdens openingsfeest Pets Place Boerenbond

Foto:

18, 19 en 20 april wordt er 3 dagen lang een beestachtig feest gevierd bij de vernieuwde Pets Place Boerenbond aan de Kruisbergseweg 46 in Wijchen!

Shop deze dagen met 25% korting* in de nieuwe winkel terwijl jouw huisdier gratis op de foto kan bij de dierenfotograaf, je kinderen een eigen hondenspeeltje kunnen maken en ze het knaagdierenhuis ontdekken. Ook heeft men deskundigen op het gebied van gedrag, verzorging en massages voor jouw dier waar jij terecht kan met al je vragen. En ben je net begonnen met tuinieren, een gigantische gazonliefhebber of op zoek naar nieuw tuingereedschap? Dan kan je deze dagen terecht op de vernieuwde, luxe buitenafdeling waar je naar hartenlust kan shoppen voor nieuw tuingereedschap of tuininrichting.

Tevens kan jouw zoon of dochter op zaterdag 20 april 12:00 uur kans maken op gave prijzen tijdens de officiƫle Pets Place Race met Britt Dekker, o.a. bekend van DierenpraatTV. Kom naar de winkel om kans te maken en ga daarna op de foto met Britt Dekker tijdens de Meet&Greet.

Meer weten over de activiteiten? Bekijk het hele feestprogramma op www.petsplace.nl/winkelopening.

*25% korting op een artikel naar keuze. Bekijk de actievoorwaarden op de website.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen