Luna Zegers in de Huiskamer van ’t Mozaïek in Wijchen

Foto: Tanya Lara

Een Internationaal talent van allure in de Huiskamer van Wijchen! Met gepaste trots presenteren zij zangeres Luna Zegers.

Luna studeerde in 2015 als eerste niet-Spaanse af in flamencozang aan het prestigieuze conservatorium ESMUC in Barcelona. Omdat zij op de oorspronkelijke datum van dit concert werd uitgenodigd voor een project in New York, komt zij op donderdag 18 april alsnog naar ’t Mozaïek.

Achter Luna’s liefde voor flamenco gaat een hartverscheurend verhaal schuil. Luna groeit op in het Brabantse Overloon in een liefdevol gezin maar verliest als jonge vrouw binnen zes jaar tijd haar vader, haar zus en haar moeder. Pas als ze tijdens een reis door India kennismaakt met de Spaanse flamencomuziek, vindt ze een manier om uiting te geven aan haar grote verdriet.

Haar ontroerende verhaal was reden voor vele reportages op radio en tv, een fantastische cd en de autobiografie SOLO. We zijn er ontzettend trots op dat dit internationale fenomeen naar onze Huiskamer komt!

Trailer

Alle gegevens van deze voorstelling op een rijtje:
Datum: 18 april 2019
Tijd: 20.15 uur
Locatie: Huiskamer
Artiest: Luna Zegers
Genre: flamenco
Prijs: €  13,50 (inclusief garderobe en koffie/thee)

De Huiskamer zit al bijna vol, bij het maken van dit bericht zijn er nog kaarten te boeken via www.mozaiekwijchen.nl of (024) 6450455.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen