Ondernemers Awards Wijchen 2019 gaan weer van start

Foto:

Het is nog even wachten, maar op 12 november zal de Ondernemers Award worden uitgereikt aan de meest innovatieve, beste ondernemers van Wijchen. Net als in 2017 is het een event van, voor en door ondernemers. Met nu ook een nieuw bestuur, dat het event met élan oppakt.

Toen eind vorig jaar Petra Donkers afscheid nam, gingen Jos Kersten,Wendy van Cuijk en Monique Schaap-Kersten op zoek naar nieuwe bestuursleden die de kar voor de Ondernemers Award Wijchen mede moeten trekken. En die vonden zij: Jeroen de Laat, Yvette Akkermans-Hazekamp zijn de gelederen komen versterken.

“Jeroen is echt geknipt voor het voorzitterschap”, laat Jos desgevraagd weten. “Yvette is een gedreven ondernemer die van aanpakken weet.”

Het nieuwe bestuur gaat voort op de in 2017 ingeslagen weg: een event organiseren van ondernemers voor ondernemers.
“Het is een avond die in het teken staat van ondernemers, waarbij we Wijchens ondernemerschap in de spotlights zetten en ondernemers hun netwerk kunnen vergroten en onderhouden”, zegt Wendy. “In 2017 organiseerden we dat voor het eerst in een bedrijfspand: Nooteboom trailers. Dat is erg goed bevallen. Daarom dat we het event ook dit jaar bij een ondernemer ‘thuis’ willen organiseren. Waar? Dat weten we nog niet helemaal zeker. Ik denk wel dat we dit binnenkort bekend kunnen maken.”
De Ondernemers Awards Wijchen worden uitgereikt tijdens de Week van de ondernemer, en wordt van harte ondersteund door de Gemeente Wijchen.

Wijchense ondernemers die vinden dat zij zich succesvol, creatief of innovatief onderscheiden, worden uitgenodigd zich aan te melden voor de Ondernemers Award 2019. Dat kan via de website: www.ondernemersawardswijchen.nl. En natuurlijk zijn álle Wijchense ondernemers op 12 november van harte welkom!

Reacties