Concert van Micheline van Hautem & Erwin van Ligten bij Muziekkring Wijchen

Zondag 28 april, aanvang 14.00 uur, is er in De Schakel, Pius XII straat 85 in Wijchen concert van Micheline van Hautem & Erwin van Ligten. Een muzikale samenwerking om uw vingers bij af te likken.

Micheline & Erwin reisden de afgelopen jaren succesvol de wereld rond en werden buiten Nederland & België met open armen ontvangen in Frankrijk, de Verenigde Staten, Australië en Nieuw-Zeeland. Op het vermaarde Schotse Fringe Festival in Edinburgh scoorde Micheline gedurende meerdere edities hoge ogen en werd ze zelfs bekroond met de prestigieuze Herald Angel Award.

Micheline Van Hautem, Vlaamse deerne, trok 15 jaar geleden de wijde wereld in gewapend met haar stem, gitaar en laptop. Haar eerste stop was New York, een smeltkroes van inspirerende culturen.
Om zich te onderscheiden tussen al het goeds en groots in de stad, zong ze vooral liedjes in het Frans, met name Brel en Piaf. Dit leidde tot uitverkochte concerten in de Florence Gould Hall in Manhattan.

Met CD ‘Creme de la Crème’ die ze samen opnam met haar sparring partner, gitarist Erwin van Ligten, verwent ze u met een verrassende collectie nieuwe Franse vertalingen van songs van artiesten zoals Boudewijn de Groot, Frank Boeijen en zelfs Urbanus. Op het podium zijn Micheline & Erwin niet te versmaden en trekken dan ook volle zalen in Nederland en België.

Reacties