Theater ’t Mozaïek presenteert nieuw seizoen

Foto: Broer v.d. Boom

Op woensdag 8 mei presenteert Theater ’t Mozaïek zijn 19e theaterseizoen. En wat voor één! Met ruim 80 voorstellingen in meer genres dan ooit tevoren hebben de theaterliefhebbers veel te kiezen. Daarvoor is deze seizoenpresentatie ook uitermate handig, want natuurlijk komen er weer diverse artiesten uit het nieuwe programma.

Theatercoördinator Nancy van Nuland vertelt tijdens de seizoenspresentatie meer over de voorstellingen en activiteiten die op het programma staan. Dat wisselt ze af met voorproefjes van artiesten in uiteenlopende genres en wie weet nog een leuke verrassing. Na afloop krijgt iedereen natuurlijk de nieuwe, prachtige theaterbrochure uitgereikt en in de dagen daarna krijgen alle theaterbezoekers in de gemeente Wijchen en de gemeentes om Wijchen heen deze in de bus.

Op www.mozaiekwijchen.nl is vanaf 9 mei het nieuwe theaterseizoen te zien, vanaf 15 mei kan iedereen daar ook zijn tickets kopen. Tussen 9 en 15 mei is de speciale voorverkoop voor vaste theatergasten. Geen zorgen! Voor elke voorstelling zijn er op 15 mei nog kaarten beschikbaar.

Theater ’t Mozaïek houdt ervan om haar vaste gasten te verwennen. Daarom krijgt iedereen die zes of meer voorstellingen boekt korting op ALLE stervoorstellingen die zij boeken. En alle theaterbezoekers die voor 10 juni boeken, maakt ook nog eens kans op prachtige prijzen zoals je hele bestelling gratis, Mozaïekbonnen, vrijkaarten of een Meet & Friet met de artiest voor de kinderen.

Alle gegevens van deze voorstelling op een rijtje:
Datum: woensdag 8 mei 2019
Tijd: 20.00 uur
Locatie: Theater
Artiest: Divers
Voorstelling: Seizoenspresentatie
Bijzonder: inclusief koffie/thee & lekkers, pauze-consumptie, hapje na afloop
Genre: divers
Prijs: € 8,00

Via www.mozaiekwijchen.nl boek je jouw kaarten voor deze populaire avond. Deze kosten slechts € 8,00 en dat is inclusief koffie en thee met lekkers vooraf, een pauze-consumptie en een hapje na afloop.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen