“Hofmakerij”, openstelling van verborgen plekken op Hof van Wezel

Foto:

Op zaterdag 11 mei en zondag 12 mei vindt de eerste Hofmakerij plaats op Recreatielanderij “de Hof van Wezel” Ficarystraat 11. Beide dagen te bezoeken van 12.00–18.00 uur en gratis toegankelijk.

Op deze bijzondere plek wordt de kracht van de Hof van Wezel zichtbaar door workshops, presentaties en de openstelling van zelfgebouwde huisjes.

Wil je meer weten over bijvoorbeeld bijen, vuur maken, insecten, techniek en ambacht, kruiden, fotografie, biodiversiteit, schilderen of moestuinieren dan ben je op het juiste adres. Ook voor kinderen worden diverse workshops op het gebied van creativiteit en natuur georganiseerd. Speciaal voor deze Hofmakerij worden diverse zelfgebouwde huizen zoals Tiny Houses opengesteld. Tijdens het rondkijken op deze mooie plekken kunnen bezoekers ervaren wat klein wonen en off thegrid wonen kan inhouden, een actueel thema in deze tijd. Bij de op het terrein gelegen horecagelegenheid de Wielewaal is beide dagen heerlijk en betaalbaar eten te verkrijgen en kan er genoten worden van live muziek. Op zaterdagavond is er ook in de avond muziek.

Bezoekers worden uitgenodigd om op de fiets te komen. 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen