Groot succes beauty-avond in Wijkcentrum Wijchen Zuid

Foto: Ans Baars- van Haalen

Speciaal voor de meiden in de leeftijd van 10-15 jaar was er een beauty-avond georganiseerd door Wijkcentrum Wijchen Zuid. En dat werd een succes.

Dinsdagavond 21 mei stond het wijkcentrum in het teken van pure verwennerij voor de meiden. Van opmaken, nagels lakken, de haren krullen, ontkrullen, opsteken tot vlechten. Bij binnenkomst werden de meiden getrakteerd op een cocktail, cake, slagroomsoesjes en later op de avond heerlijke hartige hapjes.

Doelstelling van deze beauty-avond was om de meiden kennis te laten maken met make up, tips en informatie. De meiden vonden vooral samen met vriendinnen ‘meidendingen’ doen juist leuk, de make-up, haren leuk gedaan en vooral het getuttel erom heen daar genoten ze zichtbaar van.

Om de avond tot een succes te maken waren er visagisten, kappers en een vrijwilligster van Wijkcentrum Wijchen Zuid die prachtige creaties aan de nagels gaf. Kapsters Babs Vernooij en Kelsey Mosch maakten de mooiste creaties met de haren.
Voor de make-up waren visagisten Babs Teunissen en Roxanne Versteegen. Zij vinden het juist leuk om aan deze leeftijdsgroep aandacht te geven aan hun uiterlijk.

Wijkcentrum Wijchen Zuid heeft met succes een avond neergezet die zowel voor de meiden als voor de professionals leuk, gezellig maar vooral leerzaam was. Vele goede en leuke reacties op deze beauty-avond ontvangen en in het najaar wordt deze door succes opnieuw georganiseerd maar dan waarschijnlijk in de middaguren. 

Tekst en foto’s door Ans Baars- van Haalen.

Reacties

Cookieinstellingen