Weekend van 15 en 16 juni – Atelierroute Wijchen 2019

Foto: wijchen.nieuws.nl

De Atelierroute voor Wijchen en kerkdorpen vindt dit jaar plaats in het weekeinde van 15 en 16 juni. Van Batenburg tot Balgoy – en overal daartussenin – zitten 35 deelnemers op beide dagen van 11.00 tot 17.00 uur klaar om bezoekers te ontvangen en meer te vertellen over hun werk. De overzichtsexpositie is ingericht in de raadzaal van kasteel Wijchen.

De Wijchense Atelierroute wordt om het jaar georganiseerd om kunstenaars, makers en creatievelingen in de gemeente Wijchen in de gelegenheid te stellen hun werk aan een breed publiek te laten zien. Sommigen ontvangen bezoekers in hun eigen werkruimte, anderen presenteren hun werk in een (tijdelijke) expositieruimte, vaak met meerdere deelnemers. Er is een grote variatie aan stijlen en disciplines – beelden, schilderijen, textiel, fotografie, keramiek, grafiek, sieraden – kortom, voor iedereen wel iets!

De overzichtsexpositie in kasteel Wijchen toont van elke deelnemer een representatief werk en is een goed startpunt om je te oriënteren op wat er allemaal te zien is. Daar is ook een handig boekje af te halen om je eigen route te plannen. Alle informatie, inclusief een kaart met alle locaties voor onderweg, staat ook op de website www.kunstkringwijchen.nl.

Atelierroute Wijchen en kerkdorpen zaterdag 15 en zondag 16 juni 2019, 11.00-17.00 uur. Overzichtsexpositie in Raadzaal Kasteel Wijchen

Bekijk HIER de deelnemers aan de atelierroute.

Reacties