Live CD-opname Belgische zangeres Dana Winner theater ’t Mozaïek in Wijchen

Foto: Dana Winner

2019 is een feestjaar voor de Belgische zangeres Dana Winner. Na een uitverkochte theatertour met 20 concerten in Nederland keert de zangeres nu, geheel onverwacht, terug voor een live cd-opname van haar oude hits uit 30 jaar carrière. En dat in theater ’t Mozaïek in Wijchen!!

Fans kunnen zich dus verheugen op een onvergetelijke en unieke live show waarbij ze van heel dichtbij nog een keer ‘Woordenloos’, ‘Op Het Dak Van De Wereld’, ‘De Oude Man En De Zee’ of bijvoorbeeld ‘Westenwind’ zullen kunnen beleven. Daarenboven wordt het concert opgenomen voor een speciale uitgave (3CD) door Universal Music in het najaar.

Het publiek mag zich dan ook verwachten aan een uniek en intiem concert in aanloop naar de grote jubileumconcerten en de nieuwe theatertour in 2020.

Dat Dana Winner helemaal terug is, blijkt eens te meer want naast meer dan 3,5 miljoen verkochte albums, scoort ze momenteel ook een virtuele wereldhit met haar versie van ‘One Moment In Time’, die op YouTube intussen meer dan 18 miljoen keer bekeken werd. Vorig jaar was ze te gast als jurylid in The Voice Senior en naast een concert in de Antwerpse Lotto Arena op 9 november 2019 gaat Dana Winner dit najaar nog opnieuw richting Duitsland en Zuid-Afrika.

Maar voor wie niet kan wachten is zondag 16 juni alvast een eenmalige kans om de live opname van heel wat nostalgie en recenter werk bij te wonen tijdens de theatervoorstelling in ’t Mozaïek in Wijchen. Bestel je tickets via www.mozaiekwijchen.nl. Meer info op www.danawinner.com.

Alle gegevens van deze voorstelling op een rijtje:
Datum: zondag 16 juni 2019
Tijd: 16:00 uur
Locatie: Thermen Berendonck Theaterzaal
Artiest: Dana Winner
Voorstelling: 30 jaar hits – live CD opname
Genre: muziek
Prijs: €  28,50 (inclusief garderobe en drankje)

Reacties