Atelierroute Wijchen: Fotograaf Dick Vogelzang exposeert in Bed&Breakfast ‘De Holtsehoek’ in Balgoy

Foto:

Tijdens de Atelierroute dit weekend exposeert Dick Vogelzang, bekend van zijn foto’s op deze nieuwssite, met zijn foto’s in de Bed&Breakfast ‘De Holtsehoek’ in Balgoy. Het is voor hem zijn eerste expositie.

“Het is spannend om dit te mogen organiseren, het kost veel tijd, de nodige stress, maar ik heb er een goed gevoel bij. De geĆ«xposeerde foto’s zijn ook te koop. Daarbij wilde ik een goed doel koppelen aan de verkoop van mijn foto’s. Ik heb gekozen voor ‘Make-A-Wish’. De foto’s gaan voor de kostprijs drukwerk +lijst weg, waarboven ik 10 euro vraag voor dit doel. Ik verdien er dus niets mee.”

Make-A-Wish Nederland helpt wensen te vervullen van ernstige, soms levensbedreigend zieke kinderen! Een dag gewoon weer kind zijn, even geen ziekenhuis en ellende. Dat geeft het kind weer kracht om verder te gaan en hoop voor de toekomst.

“Ik zou het fijn vinden als mijn foto’s tijdens de Atelierroute door Wijchen dit weekend verkocht worden, waarbij het grootste deel van de opbrengst geschonken wordt aan deze organisatie. Hoe mooi is het als daardoor, als is het maar 1 dag, een kind weer even kind kan zijn.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen