40 jaar MKB Wijchen werd goed gevierd

Foto: Broer van den Boom

In 1979 stapten een aantal ondernemers naar de Kamer van Koophandel voor de oprichting van het Koninklijk Nederlands Ondernemers Verbond afdeling Wijchen. Inmiddels zijn ze 40 jaar verder en kent iedereen MKB Wijchen. Reden voor een jubileumfeest dus!

Op 14 juni was het zover en werden de leden en genodigden ontvangen bij Waterskicentrum De Berendonck! Een bijzondere gelegenheid, dus een bijzonder programma!

De opening werd verricht door burgemeester Hans Verheijen die enthousiast verhaalde over het ondernemersklimaat in Wijchen. Dat de gemeente waarde hecht hieraan bleek ook uit het feit dat wethouder Economische zaken Nick Derks, samen met de accountmanager Sandra Langens aanwezig waren.

Na de barbecue was het woord aan de man die als een duizendpoot alles aanpakt wat op zijn pad komt: de verantwoordelijkheid dragen voor een avondvullende voorstelling, teksten schrijven voor ‘Zondag met Lubach’, een verfrissend onderdeel zijn van een stand-up show, een wekelijkse bijdrage leveren aan ‘De Taalstaat’, maatwerk comedy schrijven voor bedrijven, enz. enz… Dat is Pieter Jouke. Kort en goed; Pieter trad bij ons op ter ere van ons jubileum en zorgde ervoor dat alle bedrijfsnamen van de leden in de show voorbij kwamen!

En verder…
De ontvangst werd muzikaal begeleid door Stay Tuned. Dit duo, gevormd door Margret Engel en Arjen Tijs heeft een passie (h) eerlijke, akoestische muziek. Een welkome aanvulling op de achtergrond tijdens het netwerken. De Berendonck verzorgde met een uitstekende barbecue voor het welbekende hapje en drankje en de avond werd afgesloten door DJ Mark Reijnen. MKB Wijchen

Bekijk HIER nog meer foto’s van Broer van den Boom.

Reacties