Bereikbaarheid recreatiegebied Groene Heuvels i.v.m. Down The Rabbit Hole

Foto: Cor Harteloh

In het weekend van 5 tot en met 7 juli 2019 vindt de zesde editie van het festival Down The Rabbit Hole plaats op recreatiegebied Groene Heuvels in Ewijk. Tijdens het festival is het recreatiegebied niet toegankelijk voor dagrecreanten en tijdens de op- en afbouw in beperkte mate. De organisatie van het evenement ligt in handen van MOJO Concerts.

Het gehele recreatiegebied is niet toegankelijk voor dagrecreanten en duikers van donderdag 4 juli tot en met maandag 8 juli 2019. Dagrecreanten zijn dan welkom op andere recreatiegebieden van Leisurelands in de omgeving: Berendonck (Wijchen), Wylerbergmeer (Beek) en Mookerplas (Plasmolen). Hier is de Leisurelands-parkeerpas ook geldig.

Bereikbaarheid tijdens op- en afbouw

Woensdag 19 juni wordt gestart met de opbouw. De hoofdingang aan de Ficarystraat is vanaf dat moment afgesloten. Bezoekers worden verwezen naar de tijdelijke ingang aan de Groene Heuvels, betreft de weg richting Vakantiepark de Groene Heuvels. Tijdens de op- en afbouw blijft Paviljoen en Camping het Buitenhuis bereikbaar en kunnen dagrecreanten en duikers terecht op parkeerplaats C.

De parkeerplaatsen A en B zijn afgesloten tijdens de op- en afbouw. Op maandag 15 juli is het gehele terrein vanaf 17.00 uur weer als vanouds toegankelijk. Alle verwijzingen staan ter plekke met bebording aangegeven.

Vakantiepark de Groene Heuvels, Paintballboerderij en klimpark Zips and Ropes blijven bereikbaar.

Meer informatie over het festival op www.downtherabbithole.nl.

Reacties