Wijchenaren, doe mee met SLIMspitsen en verdien leuke extra’s!

Foto: Slim spitsen

Woon je in Wijchen en werk je in Nijmegen, of reis je door Nijmegen? Dan hebben we iets leuks voor je. Door deel te nemen aan SLIMspitsen, een initiatief van gemeente Nijmegen, kun je sparen voor credits die je kunt verzilveren tot een waarde van maar liefst €330,- . Je kunt meedoen met het thuiswerk-, fiets-, en e-bikeproject. Meld je aan via nijmegen.slimspitsen.nl en start vandaag nog!

SLIMspitsen is de gemeentelijke campagne van Nijmegen die automobilisten uitdaagt om tijdens de spits anders te reizen. Aanleiding hiervoor is de renovatie van de Waalbrug waardoor op meerdere plekken in Nijmegen verkeersdrukte ontstaat. SLIMspitsen richt zich op automobilisten die door drukke wijken in Nijmegen reizen. Rijd jij dus vanuit Wijchen naar of door Nijmegen, dan is de kans groot dat je in aanmerking komt voor deelname. Er zijn drie projecten waaraan je kunt meedoen: fietsen, thuiswerken of reizen met een e-bike die middels het programma (gratis) geleend kan worden.

Naast deze projecten, is er ook het Waalbrugproject. Dit project heeft als doel om specifiek de verkeersdrukte op de Waalbrug en de Oversteek zoveel mogelijk te beperken. In de eerste twee maanden heeft dit geleid tot ruim 23.000 minder auto’s in de avondspits.
Ben je enthousiast geworden? Meld je dan aan via nijmegen.slimspitsen.nl!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen