Lange wandeling van Hernen naar Bergharen

Foto: Hans Hengeveld

De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseren op zondag 14 juli een lange wandeling van Hernen naar Bergharen. Wie mee wandelt kan genieten van de wisselende landschappen van de komgronden, oeverwallen en rivierduinen.

Tijdens deze (lange) wandeling komt men door verschillende landschappen met de bijbehorende vegetatie en bewoning. Er wordt flink doorgestapt, maar ook een aantal keren stilgestaan om het landschap op zich te laten inwerken en te analyseren. De route gaat over verschillende terreinen van het Geldersch Landschap & Kasteelen aan elkaar. Er is weinig horeca onderweg, deelnemers dienen daarom zelf lunch en drinken meer te nemen voor onderweg. Reserveren is noodzakelijk

De start: is om 10.00 uur op de parkeerplaats van kasteel Hernen, Dorpsstraat 40, 6616 AH Hernen. De tocht duurt ca. 5,5 uur. Deelname: 5,00 euro p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van een geldig donateurspas. Reserveren is noodzakelijk via www.glk.nl/activiteiten. Informatie: Anton van der Velde, tel. 06-16651048 of Cor Custers, tel. 06-44380502.

Reacties