Het nieuwe programma van Stichting Vier het Leven verschijnt binnenkort weer!

Foto: Vier het leven

Het theaterseizoen 2018/2019 is afgelopen en wat hebben de gasten van goede doelen organisatie Vier het Leven genoten. Het was een prachtig seizoen met veel mooie ontmoetingen, geweldige voorstellingen, films en concerten. Met The Lion King, Tosca, Evita, Tania Kross, Introdans, Soldaat van Oranje, De Wilde Stad, ABBA en nog veel meer: het was een feest voor gasten en vrijwilligers van Vier het Leven.

Nu de zomer is aangebroken is het leuk om vooruit te kijken naar wat het nieuwe theaterseizoen te bieden heeft en kaarten te bestellen. Echter niet elke theater- of museumhebber is in staat om zelfstandig naar een activiteit te gaan. Een groeiend aantal ouderen ziet op tegen het zelf organiseren van een middag of avond uit. Het alleen gaan of het regelen van tickets en vervoer blijkt soms lastig. Stichting Vier het Leven heeft de oplossing voor ouderen (65+) die zich hierin herkennen. Vier het leven heeft een geweldig team van vrijwilligers in en rond Nijmegen.

Bij Vier het Leven worden ouderen thuis opgehaald door een vrijwilliger van Vier het Leven die de hele avond gezellig mee uit gaat. Gezamenlijk met andere gasten gaan zij naar het theater, filmhuis of museum, waar eerst een kopje koffie of thee wordt gedronken in de foyer of het restaurant. Hier ontmoet men vaak ook andere groepen gasten en vrijwilligers van Vier het Leven wat enorm gezellig is. Vervolgens geniet iedereen van een voorstelling, een film of het museum. In de pauze of na afloop drinkt men samen een wijntje of wat fris en aan het einde van het uitstapje wordt iedereen door dezelfde vrijwilliger weer veilig thuis gebracht.

Het eerste programmaboekje valt komende week weer op de deurmat gevallen bij mensen die al eerder zijn mee geweest. Een greep uit het komende aanbod: Wad, The Green Book, Introdans, Don Giovanni, Amadeus, Carmen, South African Roadtrip en een bezoek aan het Cobra Museum.

Elke 3 maanden ontvangen belangstellenden het nieuwe programmaboekje en kan een keuze worden gemaakt uit ongeveer 20 voorstellingen in de regio. Ook worden incidenteel voorstellingen aangeboden op andere locaties buiten de regio, naar bijvoorbeeld toneel of muziek verbonden aan een vast theater. En vanaf het najaar gaan gasten en gastvrouwen met de Museum Plus Bus uit naar musea door het hele land.

GeĂ¯nteresseerden kunnen het programmaboekje kosteloos aanvragen via 035–5245156 of kijken op www.4hetleven.nl.

Reacties