LEGO Zomerweken in Bibliotheek Wijchen

Foto: wijchen.nieuws.nl

De Bibliotheek Wijchen en SpeelOtheek Wijchen presenteren: De LEGO Zomerweken! Tot en met zaterdag 17 augustus. Voor jong en oud is er van alles te beleven in de Bibliotheek Wijchen in het LEGO-thema. De activiteiten zijn gratis toegankelijk.

LEGO kleurwedstrijd
Doe mee met de kleurwedstrijd en maak kans op leuke prijzen! Sponsor Yoast heeft een mooie kleurplaat ontworpen en heeft een aantal LEGO-prijzen ter beschikking gesteld.
Lever jouw ingekleurde kleurplaat in bij een bibliotheekmedewerker vóór het einde van de zomervakantie om kans te maken op een prijs.
Download hier je kleurplaat…

LEGO escape room
Wegens groot succes zijn er extra LEGO escape rooms ingepland op maandag 12, woensdag 14 en vrijdag 16 augustus om 14.00 uur. Aanmelden kan alleen telefonisch 024 64 171 44.

WeDo programmeerbare LEGO – Bouw Milo
Je kunt in de bibliotheek rover Milo bouwen en met de iPad van de bibliotheek programmeren om hem te laten doen wat jij wil.
Dinsdag 13 augustus tussen 10.00 uur en 16.00 uur. Voor kinderen van 9 – 12 jaar. Aanmelden kan alleen telefonisch 024 64 171 44.

Maak je eigen Stop Motion filmpje van LEGO
Maak met LEGO een stop motion filmpje! Verzin zelf een verhaal op een storyboard en ga daarna aan de slag met LEGO om je verhaal in beeld te brengen.
Er is begeleiding aanwezig waar je vragen aan kunt stellen.
Donderdag 15 augustus tussen 10.00 uur en 13.00 uur. Voor kinderen van 9 – 12 jaar. Aanmelden kan alleen telefonisch: 024 64 171 44.

LEGO films op de vloer
Elke dinsdag en donderdag wordt er om 15.00 uur een film gedraaid. Wanneer er geen films gedraaid worden kun je kijken naar LEGO Ball Contraptions. Je hoeft je niet aan te melden voor de film.

LEGO parcours
Op de jeugdafdeling vind je de hele zomervakantie lang een heus LEGO parcours met LEGO activiteiten. Het LEGO parcours bestaat uit onder andere een autorace, blaasvoetbal en ringwerpen.

Bouwhoeken PRIMO, DUPLO en LEGO
In de bieb vind je diverse bouwhoeken met PRIMO, DUPLO en LEGO. Laat je fantasie de vrije loop en maak de mooiste creaties.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen