Zorgboerderij ’t Kuyperke in Batenburg houdt open middag

Foto:

Bert en Ilse Kuijpers (Ilse met een werkervaring van 35 jaar in de ouderenzorg) hebben naast een recreatietak, een akkerbouwbedrijf deze nieuwe uitdaging gevonden. Sinds de ontspanningsruimte van de boerderij compleet is gerenoveerd is het een mooie locatie voor om ouderen te verwelkomen en hen een zinvolle dagbesteding te bieden. Sinds juni 2018  biedt  zorgboerderij ’t Kuyperke de mogelijkheid voor dagbesteding van ouderen.

De zorgboerderij is inmiddels op dinsdag, woensdag en donderdag open. Op de boerderij is volop ruimte met verharde wandelpaden, zitjes, een verwarmde overkapping in de vorm van een hooiberg. De aanwezigheid van kippen en schapen, een moestuin zijn de ingrediënten om te genieten van het buitenleven.

Op zondagmiddag 25 augustus van 13.30-16.30 uur is er een open middag.

Door de kleinschalige opvang is er aandacht om allerlei activiteiten samen met de deelnemer vorm te geven. Het uitgangspunt van zorgboerderij is ervoor zorgen dat het een warme veilige plek is waar mensen zich thuis voelen.
Dit wordt bereikt door elke deelnemer op eigen wijze een zinvolle en plezierige dagbesteding geven. Dit gebeurt door aandacht voor de deelnemer en er is ook aandacht voor elkaar, respect en ruimte voor ieders individuele behoefte. Door de deelnemers te betrekken bij de activiteiten en door hen te stimuleren op hun mogelijkheden proberen wij een zinvolle en plezierige dagbesteding te bieden.

Reacties

article
92363
Zorgboerderij in Batenburg houdt open middag
Bert en Ilse Kuijpers (Ilse met een werkervaring van 35 jaar in de ouderenzorg) hebben
https://wijchen.nieuws.nl/nieuws/20190809/zorgboerderij-t-kuyperke-in-batenburg-houdt-open-middag/
2019-08-09T16:25:59+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/379/2019/08/09162547/Open-middag-zorgboerderij-Kuyperke.jpg
Batenburg, Zorgboerderij ’t Kuyperke
Nieuws