Wijchens café De Arend geeft vroege vogels gratis rondjes

Foto: Cafe De Arend

Thuis indrinken is verleden tijd. Met Gangmakers worden jij en je vrienden op de vooravond beloond met gratis drankjes. En vanaf heden is de Gangmakers-app ook te gebruiken in Wijchen bij café De Arend.

Na succesvolle lanceringen door heel Nederland en België komt Gangmakers ook naar Wijchen. Het initiatief draait niet alleen om de gratis drankjes, maar vooral om het verbinden van mensen die graag eerder op stap gaan.

Zo kun je in de app matchen met andere gangmakers, je eigen stapgroep aanmaken, je vrienden volgen en gemakkelijk samen profiteren van heerlijke gratis drankjes. De gangmaker kan namelijk gratis rondjes uitdelen aan de vrienden die meekomen.

Hoe dit kan…?
Niemand gaat graag ergens naar binnen waar het nog rustig is. Gangmakers wil er daarom voor zorgen dat het uitgaansleven al op een eerder tijdstip tot leven komt. Op deze manier kunnen zowel de gasten als de horeca langer genieten van een gezellige avond! Vanaf heden is het dus ook in Wijchen al eerder gezellig.

Ben jij een echte Gangmaker en kan het feest niet vroeg genoeg beginnen? Meld je dan aan via www.gangmakerssociety.nl en
profiteer van de wekelijkse gratis rondjes.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen