Presentatie creatieve cursussen in het Kunsthuis Wijchen

Foto:

Onder het motto “Kunst begint hier!” organiseert Kunstkring Wijchen op zondag 1 september een open inloop waar je kennis kunt maken met het aanbod aan cursussen beeldende kunst in de omgeving van Wijchen. Iedereen kan deze middag de docenten/kunstenaars persoonlijk spreken om de cursus te vinden die het meeste aanspreekt.

Aan het eind van de zomer maken veel mensen plannen om een nieuwe cursus of workshop te gaan volgen. Uit een beschrijving alleen is niet altijd op te maken of een cursus echt bij je past. En soms gaat het over een voor jou onbekende techniek waar je je niet meteen een voorstelling van kunt maken. Deze inloopmiddag is een perfecte gelegenheid om je te oriƫnteren. Je kunt kennismaken met de kunstenaars/cursusleiders en direct je vragen stellen over inhoud en aanpak. De lijst met deelnemers en hun cursussen vind je op de website van KunstKring Wijchen.

De middag vindt plaats in het Kunsthuis (voormalig gemeentehuis) Kasteellaan 22-24 in Wijchen op zondagmiddag 1 september 2019, van 12 tot 17 uur. Toegang is gratis.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen