Tips over meer zelfvertrouwen tijdens het solliciteren bij HetWerkt!Wijchen

Foto: HDV Productions

De zomervakantie zit er voor veel mensen op. De scholen zijn inmiddels begonnen en dus gaan we met nieuwe energie ook weer van start met het netwerk café van  HetWerkt!Wijchen.

Energie, dat was de rode draad tijdens deze eerste bijeenkomst. Suzanne van Campen van Praktijk Xiria was te gast als spreekster met het thema “hoe krijg je meer zelfvertrouwen bij het solliciteren door het inzetten van de juiste energie”?
Zij is Poly- energetisch therapeut, een moeilijk woord voor levensenergiecoach.

Suzanne zelf zat ook vol energie en moest improviseren omdat de groep groter was dan gedacht. Dit is haar prima gelukt en heeft zij de bezoekers op een hele levendige wijze van beeldende en grappige voorbeelden voorzien.

Suzanne gaf aan dat iedereen vanuit een bepaalde energie communiceert of reageert bij een interactie met andere mensen. Je taalgebruik en interactie met de ander zijn onder te verdelen in mannelijke en vrouwelijke kwalitatieve eigenschappen en valkuilen. De mannelijke energie is vooral begrenzend en gericht op eigen actie, de vrouwelijke energie is gericht op voelen en het maken en behouden van verbinding. Bewustwording helpt om het verloop van een gesprek te beïnvloeden.
Met de beeldende voorbeelden van deze energieën vertelde Suzanne hoe je met meer zelfvertrouwen een (sollicitatie)gesprek ingaat en beter aan kunt geven wat jij nodig hebt om je beter te voelen.

Dinsdag 3 september is Irma Soetekouw van Leefstijlcentrum Wijchen Gezond te gast. De bezoekers gaan ervaren waar hun kracht en passie ligt en hoe ze hiermee succesvol kunnen worden.

Tekst door Iris Stevens, foto’s door Dick Vogelzang (HDV Productions)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen